POHJA:
eita
10kpl dikestive-keksejä tai pipar
35g voita sulatettuna
                        TÄYTE:
200g valkosuklaata    (sulata vasihauteessa tai mikrossa)
200g maustamatonta tuorejuustoa
1dl sokeria
2 munaa
2.5 dl kuohukermaa



1.vuoraa irtopohjainen vuoka kelmulla tai  leivin paperilla.
2.murskaa  keksit ja sulata voi  sekaan.
3.painele seos vuan pohjalle ja pistä vuokä kylmään.
4.erottele  keltuainen ja valkuainen kananmunasta .
5.kaada keltuainen suklaasseen  ja sekoita.
6.kaada erikulhoon suklaa tuore juusto ja sokeri  kulhoon ja sekoita
7.vaahdota kerma.
8.sekoita valkuainen niin kovaksi vaahdoksi että pystyt pitämään kulhoa ylös alaisin eikä kilhosta tipu mitään (
erikulhossa kuin kerma tai mikään muu)
jatkan kohta...